ANNA NORDIN ERBJUDER UTVECKLINGSCOACHINGfrihet
FÖR NÄRINGSLIVET:

Coaching tar dig dit du vill

Genom coaching kan du få hjälp med både målsättning, fokusering och genomförande. Jag är katalysatorn som gör att du hittar både viljan och kraften att genomföra dina mål. Allt du behöver finns inom dig och tillsammans plockar vi fram det.

Du är förare och bestämmer vart du ska åka, du väljer väg och hastighet. Jag är din kartläsare som hjälper dig att hitta vägar förbi hindren, att hålla kursen och nå fram till målet för resan.

Jag är diplomerad coach enligt ICF´s (International Coach Federation) kriterier och har vidareutbildat mig för ACC-certifiering. Jag är också certifierad i Prestationsutveckling genom kommunikation, en utbildning som ges av Riksidrottsförbundet för utvalda elitidrottare och elittränare.

Jag erbjuder coaching individuellt och i grupp. Oavsett om du vill utvecklas på det personliga planet, det yrkesmässiga eller arbeta med helt andra mål så passar coaching. Om du bara känner för förändring men inte har något specifikt mål ännu så kommer coaching att kunna hjälpa dig.

Coaching är ett partnerskap mellan dig som klient och mig som coach. Med stöd av mig kan du ta fram hela din potential och skapa förutsättningar för den förändring du vill ha i ditt liv. Jag tar människor från där de är till dit de vill – till deras drömmar och mål.

Under ett första möte går vi tillsammans igenom förutsättningar och ömsesidiga förväntningar. Vi kommer överens om lämpligt antal möten och tidsperspektiv för coachingen. Varje möte består av 50 minuters samtal och/eller övning som resulterar i en handlingsplan för den förändring du önskar. Vi jobbar med långsiktiga och kortsiktiga mål, små och stora frågor – allt efter din egen önskan och behov.

Se till att du ger dig själv bästa förutsättningar för att lyckas med vad du vill. Jag hjälper dig gärna på vägen! Hör av dig så kan vi prata vidare om vad coaching kan ge just dig.

Jag har bland annat arbetat med Mekonomen, med både föredrag, workshop och individuell coaching av deras affärschefer och verkstadskonsulenter.

 

Sagt om Annas coaching:

”Coaching tillsammans med Anna har hjälpt mig att hitta rätt fokus i min träning och tävling. Jag kan nu bättre ta en motgång på ett konstruktivt sätt, så att jag fortsätter mot målet. Glädjen i tävlandet har jag fått tillbaka och dessutom har placeringarna börjat komma.”                

Per Annmo, tävlingsryttare i dressyr.

Vill du också anordna något, bli coachad eller veta mer? Klicka här!

 

Det har coachingen betytt för mig

Personligen har coaching gjort stor skillnad för både min personliga och min professionella utveckling och den är en viktig del av min dubbla landslagssatsning. Jag upptäcker vad jag behöver göra för att komma vidare. Jag får motivation och energi att fortsätta framåt. Och jag får tilltro till att det går! Jag lär känna mig själv och hur jag kan utnyttja mina starka sidor ännu bättre för att nå dit jag vill. Jag kommer också på hur jag kan använda mig av mina svaga sidor, och göra dem till styrkor.

Till exempel trodde jag från början att jag var tvungen att göra resan mot toppen på egen hand. Det var mitt mål och därmed måste jag klara det själv. Det kändes stort och tungt och det som var min största önskan kändes mer som ett krav. Med hjälp av coaching insåg jag att det skulle gå mycket lättare om jag bad om hjälp, att det till och med var en förutsättning för att lyckas. När jag till slut prövade, trots min rädsla för att de jag frågade skulle tycka att jag var en börda, insåg jag att de tvärtom var glada och stolta över att kunna hjälpa till! Helt plötsligt blev min resa så mycket roligare och jag hade flera att dela den med! Jag är inte svagare för att jag ber om hjälp – det visar att jag väljer den bästa vägen utan att sätta upp onödiga hinder för mig själv!