Föreläsningen som ger er raketbränsle!

AnnaNordin_liten

Anna erbjuder föreläsningar inom bland annat positiva attityder, vikten av rätt mental inställning, teambuilding, mental träning, att komma igen efter en livskris, att övervinna hinder.

Anna har sitt liv med olyckan, vägen tillbaka, ny livsfilosofi/ inställning, mötet med fördomar och att ha storslagna mål (som Paralympics) som röd tråd. 

Med lite drama, mycket humor och igenkännande berättelser talar hon om vikten av rätt mental inställning och hur den egna övertygelsen kan försätta berg. Kraften finns inom oss, vi behöver bara lita på den.

Anna berättar också om hur våra valda sanningar styr oss och avgör hur långt vi kan komma – därför gäller det att välja dem med omsorg.

Vi behöver även lära oss känna igen de inre tvivlen och veta hur vi sjasar iväg dem. De vill behålla allt som det är, och vill vi framåt behöver vi lära oss att sluta lyssna på deras nonsens.

Andra viktiga områden som kan tas upp är effektivt målarbete, konsten att ge feedback, hur man gör problemskapare till problemlösare, att frigöra sina resurser genom att skilja på person och prestation, att ha och att möta fördomar, att övervinna egna tvivel – och andras, ett vinnande ledarskap.

Annas mål är att åhörarna ska fyllas av inspiration och inre drivkraft, samt en nyfikenhet på att utmana de egna mentala hindren.

Föreläsningarna passar företag, föreningar, skolor, ridskolor, tävlingsryttare och andra idrottare. De kan kombineras med workshops med skräddarsytt innehåll efter önskemål och behov. Bara du sätter gränserna…

Läs gärna presentationen hos Talarforum.

Eller titta på ett smakprov av Annas föredrag här:
Över alla hinder, del 1
Över alla hinder, del 2

Vill du också anordna något, delta i ett evenemang eller veta mer? Klicka här!

Sådan är Anna Nordin som talare:

Anna är en inspirerande föreläsare med ett tydligt budskap – du kan vad du vill kunna, så våga vilja! Hon är omtalad för sin härliga energi, sitt medryckande sätt och sina pedagogiska färdigheter att visa vad hon menar. Åhöraren blir mycket engagerad och finner i Anna en enastående föreläsare som lämnar ett avtryck som består.

Sagt om Annas föreläsningar:

”Vilken inspiration! Om vi utan funktionsnedsättning hade hälften av den viljan, ödmjukheten och respekten för vår yrkesutövning som Anna besitter, hade vi inga hinder för att nå de mål vi själva sätter upp. Att förmedla sin kunskap på det sätt Anna gör, är få förunnat.”

Eva Myrgren, ordförande Gävleborgs Ridsportförbund

 

”Anna har myntat ett nytt sätt att tänka hos oss. Föredraget var en ögonöppnare som gav oss nya infallsvinklar. Det är också lätt att referera tillbaka till det och på så sätt påminna oss om att våga tänka utanför de invanda spåren. När någon nu säger ”Road closed” vet alla vad personen menar – vi behöver öppna för ”utanför boxen-tänket”. Workshopen och den individuella coachingen gav oss insikter i att rätt mental inställning förändrar allt. Deltagarna såg sina egna möjligheter och sitt eget ansvar i vår utveckling.”

Magnus Blommé, försäljningschef B2B Mekonomen Finland. Utbildningsserie med föredrag, workshop och individuell coaching av affärschefer och verkstadskonsulenter.

 
”Inspirerande föreläsare med en otrolig energi som spred sig bland oss deltagare.”
”Workshopen var jättebra, där ser man hur svårt det är att ge feedback och hur lätt det är att missförstås. Ordens betydelse samt kroppsspråket.”

”Alla har fått en energikick och börjar tänka innan man slänger ut orden.” 

”Tack snälla Anna. Jag som har haft Dig tidigare vet ju att energin inte försvinner efter föreläsningen utan den följer med hela tiden. Har gjort det sedan första föreläsningen jag hörde och jag tänker dagligen på dina ord.”

Sagt om föredrag (rätt mental inställning, valda sanningar) och workshop (konsten att ge feedback) hos ISP – Inspektionen för strategiska produkter, sammanfattat av Ann-Katrin Öhrn.

 

”Anna Nordin är en helt enastående person om man vill erbjuda ett föredrag eller en clinic utöver det vanliga. För oss i Lidingö Ryttarförening har Anna bland annat haft en föreläsning vid vårt årsmöte på temat ”Att övervinna sina hinder” och en WE-clinic i samband med föreningens 60-årsjubileum. Oavsett om Anna sitter till häst eller pratar i möteslokalen har hon ett personligt och medryckande sätt att berätta och visa vad hon menar. Alla blir engagerade, oavsett ålder och tidigare erfarenheter. Hon är en bra pedagog, en god förebild och lämnar starka avtryck.”

Lotta Löwhagen Lundberg, ordförande Lidingö Ryttarförening