Team 1 - 1 Enastående Team

Varför välja Team 1?

För att utvecklas är det viktigt med målarbete, helhetstänk, kontinuitet och regelbundna avstämningar. Ridträning blir tyvärr ofta bara just det – ridträning. Helhetstänket försvinner när man bara träffar sin tränare då och då, och bara uppsuttet. Tränar man dessutom i grupp blir upplägget än mindre anpassat till de egna målen och behoven.

Jag älskar utveckling och att sträva efter ständig förbättring. Som ett led i det, och med utgångspunkt från de svar jag fått från mina elever i min träningsenkät, sprang idén om ett team. Att kunna erbjuda ett fylligare upplägg och kunna ge er mer av det jag kan bidra med. Oavsett vilka ambitioner och förutsättningar du har hoppas jag att du kan hitta en nivå som passar dig, och att du vill vara med i Team 1!

Nedan följer en presentation av de två nivåerna och vad som ingår. Team 1 är tänkt att vara i ständig utveckling, så du får gärna komma med idéer och feedback!

Det här är ett nytänk inom ridsporten och jag hoppas att du vill vara med på resan och att den ska ge dig både mer glädje och mer utveckling i din ridning. Vilken nivå du är på spelar ingen roll – det är din inställning som gör utvecklingen möjlig.

Om du tror att det kan passa dig – varmt välkommen till Team 1!

Medlemskap TEAM1

Varje månad har du möjlighet att utnyttja:

15% rabatt på träningar, coaching, webbkurser, föreläsningar, workshops, clinics etc som anordnas i Enastående Utvecklings regi och utan medarrangörer.

Team 1´s FB-grupp

300 kr/mån

Medlemskap TEAM 1 MAX

Utöver det ordinarie medlemskapets förmåner får du:

• 12 coachsamtal (1 per månad, 45 minuter per gång) via telefon eller videosamtal.

• Professionell hjälp med målbeskrivning, nulägesanalys, handlingsplan och utvärdering

• Webbkursen ”Effektivt målarbete – så tar du dig dit du vill”

• Mailkontakt under hela perioden

• Avsuttna övningar för att öka din mentala styrka

• Praktiska övningar att använda i ridningen

1 200 kr/mån - 13 500 kr/år

Jag vill vara med i Team1!

Team1 medlemsansökan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.